Şine telescopice ultra-înguste pentru dulapuri de 19″

by donpedro

Şinele telescopice permit montarea sertarelor rack 84HP până la 90 kg

Cele mai noi şine telescopice de la Elma Electronic prezintă o construcţie robustă, cu lăţimea de numai 7mm care permite montarea sertarelor rack full size 84HP în dulapuri de 19″. Şinele, având role, sunt proiectate conform cu standardele militare şi permit încărcarea dinamică a 90 de kg pe pereche, cu o extindere de până la 566mm. Pentru siguranţă, şinele pot fi blocate la lungimea maximă. Şinele telescopice oferă de asemenea elemente ajustabile pentru montarea în dulapuri având adâncimi cuprinse între 582 şi 1001mm, cu ajutorul kiturilor de fixare standard, asigurând montarea sigură în aplicaţii de mare densitate, cum ar fi AdvancedTCA, COTS şi alte proiecte pretenţioase din domeniile de Apărare sau Telecom.
Construcţia din oţel placat cu zinc şi deplasarea pe role sunt similare familiei de şine telescopice pentru 60kg care şi-a dovedit performanţele şi oferă frecare redusă, fără lubrifiere adiţională. Grosimea de 7mm permite montarea sertarelor rack 84HP standard în dulapuri fără modificări, în timp ce şinele telescopice heavy duty convenţionale limitează sertarele rack la o lăţime redusă de 81HP.
Aceste şine telescopice noi au fost proiectate pentru fiabilitate maximă, cu 100 de scoateri garantate la încărcarea de 90kg. Uşurinţa şi siguranţa în utilizare sunt susţinute şi de o rată permisă de până la 8 scoateri pe minut. În prezent se derulează teste pentru certificarea MIL completă.

elma electronic românia www.elma.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu