Conectori WAGO pentru toate tipurile de conductori

by donpedro

Deşi seria de conectori WAGO 222 este disponibilă pe piaţă de numai un an, electricienii care lucrează în domeniul instalaţiilor electrice industriale sau comerciale au nevoie de conectori compacţi cu trei fire destinaţi tuturor tipurilor de cabluri.

Manetele actuatoarelor utilizate să deschidă sau să închidă unităţile de comutaţie impun seria 222 drept soluţia ideală pentru conectarea echipamentelor luminoase, motoarelor încapsulate, difuzoarelor, echipamentelor de control acces al porţilor precum şi multe alte aplicaţii.
Începând cu luna martie 2005, un nou conector cu 5 fire va fi disponibil pe piaţă şi va reprezenta un element suplimentar la seria de conectori de 3 fire. Versiunea “big sister” va conecta în condiţii de siguranţă maximă până la cinci conductoare torsadate de la 0.08mm2 (AWG 28) la 4mm2 (AWG 12) sau conectori torsadaţi sau solizi cu grosimi de până la 2.5 mm2 (AWG 14) utilizând forţa de strângere a arcului. Pentru a lucra, se deschide foarte simplu unitatea de strângere folosind unul din levierele portocalii integraţi în unitate. Levierul aflat în poziţie verticală pe cablu menţine unitatea de strângere în poziţie deschisă. După ce cablul a fost introdus în unitate, maneta este pliată realizându-se încapsularea propriu-zisă. Cablurile pot fi conectate sau îndepărtate din unitate fără utilizarea unor unelte suplimentare!

Profilul produsului:
Seria 222 de conectori compacţi complet izolaţi
Valorile secţiunilor:
3 x or 5 x 0.08 mm2 – 4 mm2 (AWG 28 – 12) “fin-torsadaţi”/2.5 mm2 (AWG 14) “solid” + “torsadaţi
Tensiune: 400 V/4 kV/2 (UL 600 V)
Curent: 32A

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu