Sistem de cablare structurată Categoria 6 cu performanţă reală hardware

by donpedro

Ca parte integrantă a sistemului de cablare structurată 3MTM VolitionTM Cabling System, 3M prezintă sistemul său de cablare structurată-cupru-categoria 6, dezvoltat în jurul jack-ului (conector priză) RJ-45 K6

RJ-45 K6 STP

RJ-45 K6 UTP deschis

RJ-45 K6 UTP

Elementul principal al sistemului de cablare structurată este jack-ul RJ-45 K6. Acesta oferă performanţă reală hardware Categoria 6 în conformitate cu cele mai recente standarde referitoare la cablare structurată, IS0/IEC 11801, EN 50173 şi EIA/TIA 568. Performanţa amintită depăşeşte semnificativ oferta tipică Clasa E / Categoria 6-link disponibilă pe piaţă. Până acum, datorită nivelului de performanţă definit de standardele Categoria 6 hardware, instalatorii erau obligaţi să dea dovadă de un înalt nivel de pregătire şi dexteritate astfel încât sistemul instalat să funcţioneze în parametrii. În prezent, datorită tehnologiei one-click, jack-ul RJ-45 K6 de la 3M poate fi instalat direct, fără scule specializate, în timp record şi totuşi cu depăşirea cerinţelor de performanţă ale standardului Categoria 6. Aceasta nu reprezintă un avantaj numai pentru instalator, dar şi pentru utilizator care beneficiază de un nivel superior de performanţă şi de instalare de încredere. Jack-ul RJ-45 K6 de la 3M este o parte a unui sistem care poate include, la cererea utilizatorului, o garanţie extinsă de sistem de 20 de ani.

Despre sistemul de cablare structurată 3MTM VolitionTM Cabling System

VF-45 socket & plug

VF-45 & RJ-45 box

Sistemul de cablare structurată 3MTM VolitionTM Cabling System oferă soluţii complete pentru reţele de cupru, hibride şi de fibră optică. Sistemul de cablare structurată 3MTM VolitionTM Cabling System permite migrarea treptat şi economic de la reţele de cupru spre cele de fibră de sticlă fără a fi necesare modernizări majore. Eforturile 3M sunt concentrate în sensul reducerii costurilor totale ale infrastructurii prin utilizarea elementelor inovative cum ar fi conectorul duplex pentru fibră optică VF-45TM, conectorul priză cupru RJ-45 K5e şi K6 şi prin depăşirea cerinţelor standardelor curent în vigoare în perspectiva aplicaţiilor viitoare, din ce în ce mai consumatoare de resurse.

Despre 3M Telecommunications
Produsele, tehnologiile şi serviciile 3M Telecommunications permit furnizorilor de servicii să ofere conexiuni de bandă largă din sediul central spre utilizator, cu soluţii complete de reţea. Preocuparea principală a companiei constă în tehnologii şi servicii pentru reţele publice, private şi sisteme de transport optic şi componente pentru producători OEM. Cu o istorie de peste 40 de ani în industria de telecomunicaţii, printre clienţii 3M întâlnim toţi furnizorii de servicii în telecomunicaţii importanţi din lume. În anul 2000, 3M a achiziţionat grupul Quante (Quante AG şi Pouyet SA), furnizor de vârf în industria de telecomunicaţii europeană, cu peste 100 de ani de experienţă în tehnologii de conectare, distribuţie si transmitere pentru reţele voce şi date. Începând cu Martie 2002, grupul unificat 3M Telecommunications, se prezintă sub marca 3M.

Despre 3M
3M, o companie de 16 miliarde USD cu competenţe în diverse tehnologii având poziţii de frunte în telecomunicaţii, electronică, domeniul industrial, bunuri de larg consum şi birou, sănătate, siguranţă şi alte pieţe, a celebrat centenarul în 2002. Cu sediul central în St. Paul Minnesota, compania operează în peste 60 de ţări şi deserveşte clienţi în aproape 200 de ţări. 3M dispune de tehnologii, facilităţi de producţie, mărci, canale de distribuţie şi alte importante resurse. Acţiunile 3M sunt unele din cele treizeci care formează indicele Dow Jones-media industrială şi componentă a indexului Standard&Poor 500. Pentru detalii suplimentare vă invităm să vizitaţi pagina de internet http:/www.3M.com.

RJ-45 K6 performanţă Categoria 6 hardware

Patch Panel

Cable & Patch Cord

Face plate

Parte a portofoliului pentru reţele private-cupru, noua gamă K6 este cea mai recentă componentă hardware Categoria 6 (ISO/IEC 11801 ediţia 2a, N739 Feldafing şi TIA/EIA-568) cu sistem de montare Keystone. Produsele K6 oferă rezervă în ceea ce priveşte cerinţele standardelor Clasa E Categoria 6-link şi cuprinde o gamă coerentă de patch panel-e, prize şi feţe de priză, patch cord-uri şi cabluri.
Jack-ul este prezentat în trei variante:
UTP
FTP cu drenă
STP cu conectare 360O a ecranului

Caracteristici
Componentă Categoria 6 hardware;
Fixare Keystone;
Conectare fără scule pentru cablu şi conector, chiar şi în varianta STP;
Reutilizabil;
Adâncime redusă;
Protecţie la praf integrată;
Variante de conectare UTP, FTP cu drenă, STP cu conectare 360O a ecranului;
Posibilitate de inserare a cablului pe sus sau jos;
Acceptă grosimi de cablu AWG 26 la 22;
Acelaşi tip de jack în priză şi in patch panel.

Performanţă link permanent
ISO/IEC 11801 ediţia 2a, N739 Feldafing TIA/EIA-568

Rezultatele testelor NEXT şi ELFLEX, comparativ cu cerinţele standardelor

Beneficii
Cea mai bună soluţie pentru viitor;
Fixare Keystone cu avantajele:
– Combinare componente cupru şi fibră optică în aceleaşi cutii şi feţe de priză;
– Compatibilitate cu alte echipamente cu fixare keystone prize, patch panel-e.
Conectorizare în timp record: toate cele opt fire simultan;
În caz de cablare greşită, posibilitatea reutilizării fără pierderi;
Dimensiuni reduse cu implicaţii pozitive asupra spaţiului utilizat;
Soluţii pentru toate nivelurile de protectie electromagnetică;
Respectarea razei minime de îndoire şi a distanţei netorsadate;
Compatibil cu o gamă largă de cabluri.

3M România SRL
e-mail: cvelescu@mmm.com
Tel + 40 21 2028000
Fax +40 21 2243184
Piaţa Montreal No.10
World Trade Center, Etaj 2, Camera D2.11,
Sector 1, Bucureşti 77334, România

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu