Han-Compact® – O nouă serie care economiseşte spaţiu

by donpedro

Noua serie de conectori oferă proiectanţilor nu numai o economie de spaţiu ci şi un grad foarte mare de flexibilitate. Spaţiul necesar pentru montarea în carcasa aparatului a conectorului bulkhead este de numai 49 x 35 mm, iar raza mică de deschidere a clapetei de blocare oferă posibilitatea montării mai multor conectori unul lângă altul.
Carcasa conectorului are două părţi: partea superioară cu intrarea pentru cablu şi partea inferioară cu conectorul carrier. Acest tip de carcasă permite asamblarea cu uşurinţă a conectorului şi o fixare sigură a cablului.
Este posibilă de asemenea şi montarea inversă, conectorul carrier în carcasa aparatului şi conectorul bulkhead în carcasa pentru cablu. Astfel Han-Compact® poate fi utilizat şi pentru realizarea conexiunilor cablu-la-cablu fără a mai fi necesară utilizarea unor carcase speciale pentru cuple sau a altor accesorii speciale.
Han-Compact® oferă un grad de protecţie IP 65 în timp ce terminalele nichelate garantează protecţia anti-corozivă corespunzătoare. Han-Compact® este compatibil cu toate modulele din seria Han-Modular®.
Modulele pot fi asamblate si dezasamblate fără unelte speciale.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu