Sistem de alimentare al echipamentelor portabile … neconectate la reţea

by donpedro

Ocupându-se cu înlocuirea prizelor de alimentare, dispozitivul de încărcare fără fire Wire-Free Electricity Base poate alimenta şi încărca orice echipament compatibil plasat pe un suport special de birou.

Sistemul poate alimenta în condiţii de maximă securitate mai multe dispozitive simultan la o tensiune maximă de 30V şi la o putere de 240W.
Echipamentul Wire-Free Electricity Base conţine un chipset de control plasat în suportul de birou şi în circuitul adaptor numit Wire-Free Electricity Adaptor care “caută” echipamentele portabile compatibile.
Suportul este acoperit cu contacte electrice care “simt” orice tensiune de alimentare şi testează rapid (de ordinul microsecundelor) compatibilitatea cu sistemul, diferenţiind echipamentele “calificate” să fie alimentate de celelalte obiecte metalice (de exemplu pixuri).
Interfaţa chip-ului furnizează informaţii precum datele de identificare ale echipamentelor, tensiunea şi curentul cerut şi poate de asemenea, conţine informaţii specifice ale producătorului, date de inventariere sau alte nevoi. Având ca funcţie un sistem de control al puterii şi realizat în orice mărime sau formă plană, sistemul poate alimenta echipamente portabile construite după anumite considerente internaţionale din punct de vedere al alimentării.
Wire-Free Electricity Base îndeplineşte normele EMC şi cerinţele de securitate şi poate fi adaptat la dispozitivele existente folosind un adaptor extern. Dezvoltarea kit-ului şi referinţele de proiectare sunt disponibile atât pentru suprafaţa de contact cât şi pentru interfaţa chip-ului.

MobileWise
www.mobilewise.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu