har-bus® HSHM: High Speed Hard Metric HSHM

by donpedro

har-bus® HSHM: High Speed Hard Metric HSHM este o versiune de înaltă performanţă a conectoarelor hard metric IEC 61076-4-101, disponibile în 5 şi 8 rânduri.
Sistemul HSHM oferă o densitate mare, semnale backplane ecranate individual ce oferă controlul impedanţei, conexiuni cu diafonie mică. Conectoarele pot fi configurate pentru aplicaţii cu terminaţii individuale sau în perechi diferenţiale, cu semnale diferenţiale disponibile pe rânduri sau coloane. Socket-urile sunt compatibile cu variantele mai vechi de headere hard metric neecranate.
Generaţiile mai vechi de produse hard metric alocau pinii de semnal de la matricea de pini la masă, micşorând astfel numărul de pini disponibili pentru conexiunile de semnal.
High Speed Hard Metric oferă un conector pentru semnale cu rate de peste 5Gbit/s pentru fiecare pereche de semnal într-o interfaţă cu o reţea de 2 mm. Nu mai este necesară alocarea de pini pentru masă sau separare pentru o ecranare eficace.
Toţi conectorii HSHM sunt produse “press fit“: ei folosesc un proces fără lipire pentru instalarea pe o placă de bază sau pe o placă de circuit imprimat. O carcasă de protecţie acoperă pinii header şi serveşte pentru introducerea pe placă, ceea ce permite utilizatorului folosirea de flat rock tooling pentru realizarea operaţiei.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu