Patton NetLink Model 1193

by donpedro

În mod obişnuit, clienţii care au nevoie de conexiuni ce permit rate de transfer de 2 Mbps între echipamentele proprii aflate în locaţii distante se bazează pe servicii de linii-închiriate furnizate de operatori.
Folosind echipamentul NetLink Model 1193 de la Patton, utilizatorii pot extinde raza de acoperire pentru reţele G.703, permiţând conectarea multiplexoarelor de mare viteză sau a staţiilor de bază din reţelele de telefonie celulară prin intermediul unei singure fibre optice single-mode.
O pereche de modem-uri 1193 ce permit conectarea pe o singură fibră optică single-mode reprezintă o alternativă la închirierea de servicii G.703, atunci când se cere o conectare a echipamentelor situate în mai multe locaţii distante.
Echipamentele produse de Patton permit comunicaţii la 2,048 Mbps în format “clear channel” pe o singură fibră optică single-mode la distanţe de până la 50 km. Faţă de transmisiunile pe linii de cupru efectuate în tehnologie xDSL, cu modem-urile 1193 se pot acoperi distanţe de până la 5 ori mai mari!
Exemplu de aplicaţie:

NetLink Model 1193 este echipat cu interfeţe de 120 ohm (conector RJ-48) şi 75 ohm (dual coax, conector BNC) pentru interconectarea cu echipamente precum CSU/DSU, multiplexoare sau staţii de bază celulare. Modemul poate fi setat să lucreze cu semnale codate în format AMI sau HDB-3 de-a lungul legăturii din fibra optică. Pentru conexiunea la fibra optică se poate opta pentru interfeţe de tip SC sau FC.
NetLink Model 1193 este disponibil şi în format rack card, pentru a fi instalat în şasiul NetLink 1001 (şasiu de 2U montabil în rack-uri de comunicaţie de 19 inch).
Preţul EndUser pentru acest echipament este de 1236 USD

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu