Liderul Mondial în Tehnologiile de tăiere

by donpedro

Tronex este furnizorul de scule de tăiat manual de înaltă precizie destinate producătorilor de high-tech din întreaga lume. Uneltele Tronex sunt considerate cele mai bune în ceea ce priveşte înalta performanţă, calitatea, precizia, mobilitatea şi longevitatea. Inelele de sprijin specifice Tronex, designul şi vârfurile Optimum Flush contribuie la precizia tăierii sârmei şi a terminalelor chiar mai subţiri decât un fir de păr! Tronex produce peste 40 de tipuri de cleşti de tăiat în diagonală, unghiulară sau pentru tăiere teşită. Uneltele de tăiat Tronex şi-au câştigat locul preferenţial în opţiunile producătorilor din întreaga lume datorită designului superior precum şi datorită modului în care sunt concepute.

Înalta calitate, made în USA, oţelul aliat de scule cu 1% carbon utilizat pentru o rezistenţă şi o duritate excepţionale determină precizia şi fiabilitatea uneltelor Tronex.
Mânerele speciale de tip standard sau lungi au un design ergonomic, potrivindu-se astfel mâinii oricărui utilizator fără a se simţi nici un punct de presiune. Calitatea le este sporită de manşoanele cu amortizare care le oferă un maximum de comfort reducând astfel substanţial efortul în utilizare.
Uneltele Tronex au muchii excepţionale pentru tăiere fiind construite printr-un procedeu dublu de ascuţire şi apoi ridicate până la duritatea şi rezistenţa optimă prin sistemul de încălzire inductiv al firmei Tronex. Rezultatul: muchii ascuţite, dure, rezistente şi de o înaltă precizie care întrec toate aşteptările. Cleştii de tăiat din seriile 5000 şi 7000 sunt disponibili în trei variante constructive a muchiilor de tăiere: Semi Flush, Flush şi Optimum Flush.

Designerii de la Tronex au conceput un sistem superior de asamblare. Cele două braţe sunt montate printr-un şurub cu filet fin şi o piuliţă pe cele două inele de sprijin, asigurând o precizie mecanică deosebită. Toate acestea asigură excepţionala calitate în tăiere, aliniere perfectă, posibilitatea de ajustare, fineţe în ascuţire şi fiabilitate.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu