Senzorul analog de tensiune Decora menţine constantă temperatura în camerele dumneavoastră

by donpedro

• păstrază automat casa dumneavoastră la temperatura perfectă;
• minimizează folosirea radiatorului/aerului condiţionat prin
încălzirea/răcirea doar a camerelor ocupate;
• stilul atractiv Decora se potriveşte elegant în orice cameră,

V-aţi săturat să umblaţi la termostat de fiecare dată când vă mutaţi dintr-o cameră în alta? Lăsaţi-vă controlerul casnic automat să facă acest lucru în locul dumneavoastră cu ajutorul acestor senzori eleganţi de temperatură în stil Decora. Montaţi aceşti senzori în fiecare cameră pentru a stabili temperatura ambiantă cu ajutorul interfeţei cu intrări analogice, ca şi la sistemele Stargate, Time Commander Plus, HomeVision şi LynX-10. Folosiţi acest sistem performant, demn de încredere, care menţine constantă temperatura ideală în fiecare cameră, chiar dacă nu are încorporat nici un termostat.
De exemplu, dacă senzorii detectează o temperatură mai mare decât cea stabilită iniţial, puteţi programa controlerul să tragă automat draperiile sau să pornească ventilatorul din tavan. Dacă locuinţa dumneavoastră este dotată cu un sistem electronic de aerisire şi cu senzori de mişcare, se poate porni automat acest sistem numai în camera care este ocupată. Aceşti senzori vă vor consuma în mod eficient energia electrică, economisind astfel banii care se duceau lunar pe facturile electrice.
Operaţia este simplă. Nu trebuie decât să conectaţi o sursă de tensiune de putere stabilizată între +5V şi +30V la borna din spate. Odată alimentat, produce un semnal analogic scalat liniar, proporţional cu temperatura pe care o detectează. Acest semnal poate fi trimis printr-un cablu la mai mult de 30 m, la intrarea analogică a unui controler compatibil. Pentru rezultate optime, folosiţi un cablu ecranat cu 2 fire pentru a face legătura dintre senzor şi controler.

Adaugă un comentariu