Solectron şi Infineon proiectează în comun soluţii complete mobile

by donpedro

Solectron Corporation, lider mondial în furnizarea de produse electronice şi servicii de management, şi Infineon Technologies AG, au anunţat că vor colabora pentru a oferi soluţii pentru componente de comunicaţii personale.
Conform înţelegerii, Solectron va oferi clienţilor soluţii complete de supply-chain, inclusiv proiectare, producere, servicii after-sales şi suport logistic pentru proiectare de componente pentru comunicaţii personale bazate pe GSM şi GPRS. Proiectate în comun cu Infineon, componentele vor avea la bază chipset-uri şi software GSM/GPRS de la Infineon şi de la filialele acestuia, Comneon şi Danish Wireless Design. Suplimentar, Solectron va oferi atât proiectare industrială, cât şi aspecte de proiectare privind partea mecanică, alimentarea şi considerente de răcire a dispozitivelor.
Pe piaţa actuală, companiile caută să dezvolte dispozitive bazate pe GSM şi GPRS care au un ciclu de producţie din ce în ce mai scurt, cu resurse puţine. Dispozitivele pentru comunicaţii personale produse de Solectron şi Infineon vor permite companiilor să-şi folosească resursele acolo unde este cea mai mare nevoie de ele – pe piaţa serviciilor şi produselor oferite de ele şi în dezvoltarea de dispozitive GSM şi GPRS high-end.
Solectron va produce dispozitive pentru comunicaţii mobile în filialele sale din întreaga lume. Logistica regională şi suportul post-manufacturing va fi oferit prin reţeaua mondială a Solectron de centre de reparaţii şi de distribuţie.

www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu