Nokia şi eurosport.com şi-au anunţat colaborarea pentru Multimedia Messaging Services

by donpedro

Nokia şi eurosport.com au anunţat astăzi un contract de colaborare
pentru dezvoltarea de conţinut pentru eurosport.com adaptat pentru Multimedia Messaging Services (MMS). În viitorul apropiat, abonaţii la serviciile Eurosport MMS vor putea recepţiona ştiri sportive cu imagini color şi clipuri audio direct pe telefoanele lor. Datorită extinderii rapide a MMS, abonaţii vor putea primi ştiri sportive ilustrate în timp real.
Va fi posibilă oferirea de conţinut pe anumite teme pentru grupuri
specifice, cum ar fi golul victoriei pentru amatorii de fotbal, podiumul de Formula 1 pentru amatorii de curse auto, interviuri audio pentru amatorii de tenis. Conţinutul acestui serviciu poate fi de asemenea modelat pentru fiecare grup ţintă, în limba lor naţională.
Multimedia Messaging Services (MMS) permite messaging content personalizat. Noua generaţie mobilă favorizează messaging content şi visual content. Messaging este modul natural de comunicare deoarece este
personalizat şi instantaneu. MMS transformă telefoanele mobile în
dispozitive multimedia, dispozitive personale pentru muncă şi pentru
timpul liber şi pentru împărtăşirea de experienţe personale.
Multimedia Messaging Services facilitează stiluri noi de comunicare care răspund necesităţilor unei societăţi în care afacerile şi stilul de viaţă
personal se schimbă foarte rapid.
Acest mod de a privi lucrurile se bazează pe o serie de paşi evolutivi: text messaging (numai text), picture messaging (text şi grafică) şi MMS -Multimedia Messaging Services (prima fază: imagini statice, grafică, clipuri vocale şi text, clipuri video). MMS este cel mai versatil serviciu de messaging standardizat actual. Multimedia Messaging Services este un standard deschis şi este suportat de 3GPP şi WAP Forum şi este independent de purtător.

www.nokia.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu