Electronica hibridă pentru automobil

by donpedro

Putere şi control combinate pe acelaşi substrat.

Capabilă să furnizeze electronică integrată de putere ce lucrează în medii cu temperaturi ridicate, aşa cum se regăsesc în automobil, această nouă tehnologie de producere a circuitelor hibride, cunoscută sub numele Patchwork, se caracterizează prin integrarea de componente de putere, elemente rezistive şi circuite de control pe un singur substrat ceramic.
Modulele hibride rezultate permit designerilor de sisteme pentru automobil să proiecteze dispozitive electronice de putere pentru control, capabile să opereze eficient între -50 şi 150 OC. Tehnologia Patchwork combină economicitatea demonstrată a substraturilor din ceramică cu capacitatea de transport la curenţi mari a straturilor peliculare din cupru.
Cuprul este imprimat în cablaje cu grosimi ce variază de la 25m, pentru componentele de control, până la 200m, pentru conductori de putere. Tehnologia Patchwork oferă interfaţa între cablajul convenţional şi stratul de cupru de 25m. O altă componentă a tehnologiei Patchwork a fost dezvoltarea unui nou tip de pastă de sudură care poate fi utilizată la temperaturi de 150OC pentru lipirea componentelor direct pe cupru utilizând tehnici de lipire prin flux.
AB MIKROELECTRONIK

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu