Nokia lansează NetAct(TM) Planner pentru planificarea reţelelor 2G şi 3G

by donpedro

Cunoscuta firmă de comunicaţii Nokia a lansat astăzi o nouă familie de unele pentru planificarea reţelelor, complet integrate, bazate pe calculatoare PC.
Instrumentele soft sunt destinate planificării reţelelor de voce şi de date. Nokia NetActTM

Planner urmăreşte să faciliteze implementarea rapidă a reţelelor 3G, folosind un sistem de interfeţe deschise pentru a interacţiona în mod efectiv cu sistemele de sprijin din toate facilităţile operatorului de comunicaţii mobile.
Acest sistem integrat oferă avantaje cum ar fi reducerea costurilor, creşterea productivităţii proceselor de planificare şi capacitatea de a Securiza şi de a optimiza investiţiile viitoare.
Pachetul soft NetAct(TM) Planner constă din şase module: WCDMA Planner, Radio Planner, Link Planner, Transmission Planner, Quality Planner şi Rollout Planner. Fiecare modul este destinat unui anumit capitol al planificării reţelelor de comunicaţii mobile, de la proiectarea iniţială a legăturilor radio la asigurarea calităţii şi la implementarea pe teren.
Pentru a sprijini o planificare şi optimizare rapidă şi eficientă a reţelelor de tip 2G/3G, GPRS şi EDGE, acest set complet de unelte de planificare oferă un sprijin comprehensiv pentru lansarea în etape a noii reţele.
Familia de instrumente soft Nokia NetAct(TM) Planner îşi partajează o bază de date comună. Aceasta garantează integritatea datelor, consistenţa între diferitele module şi asigură o întreţinere uşoară a bazei de date. În plus, pachetul soft de NetAct(TM) Planner face acum parte din portofoliul global de produse Nokia, astfel că oferă un sprijin eficient pentru mai multe caracteristici de sistem specifice reţelelor Nokia.
www.nokia.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu