La CeBIT, firma Infineon Technologies demonstrează planul pentru soluţiile de modemuri cu 4 benzi 998 VDSL, pentru Access Networkccess Network Systems si Next Generation Digital Loop Carriers Systems

by donpedro

CeBIT, HanovraInfineon Technologies, unul din cei mai avansaţi furnizori de circuite integrate pentru comunicaţii pe plan mondial, şi un lider şi inovator în domeniul tehnologiei VDSL (Very high bit rate DSL), şi-a dezvăluit planurile pentru soluţiile sale de modemuri VDSL 998 pe patru benzi. Aceste modemuri sunt destinate atât aplicaţiilor ETSI cât şi ANSI (sisteme avansate de acces în reţea). Noua platformă VDSL cu patru benzi va permite furnizorilor de servicii (Internet, TV cablu, comunicaţii) să măsoare şi să evalueze practic performanţele tehnologiei modemurilor VDSL cu patru benzi, care au fost standardizate recent.
Noua soluţie VDSL cu 4 benzi acceptă scheme de alocare a benzilor spectrale atât simetrice, la 13Mbps (997), cât şi asimetrice la 26/3 Mbps (998), asigurând transferuri de date la distanţe de până la 1.5km pe infrastructura existentă de fire de cupru.
Se aşteaptă ca VDSL standard să rezolve limitarea de bandă de trecere a reţelelor actuale pentru tehnologiile DSL şi de cablu existente. Spargerea blocajului va permite noi game de servicii şi de aplicaţii de bandă largă, care până acum nu se puteau realiza practic. După estimările IMS, piaţa globală de bandă largă pentru tehnologiile DSL şi cablu va atinge în anul 2005 un număr de peste 77 milioane de linii instalate anual.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu