Corporaţia IBM adoptă Omega PLUS pentru analiza şi verificarea compatibilităţii electromagnetice

by donpedro

Winnipeg, Manitoba, Canada, 2 martie 2001- Quantic EMC Inc. a anunţat astăzi că IBM, cel mai puternic creator şi producător de tehnologii informatice, incluzând sisteme de calcul, software, reţele, dispozitive de stocare a informaţiei şi microelectronică a cumpărat Omega PLUS, pachetul software al firmei Quantic pentru verificarea integrităţii semnalelor şi a EMC prin simulare, dedicat analizei şi verificării proiectarii sistemelor de mare viteză. IBM va implementa tehnologia de vârf Omega PLUS în domeniul SI şi EMC la sediile din Poughkeepsie şi Rochester.
Inginerii EMC din aceste divizii vor lucra împreună cu cei de la Quantic pentru dezvoltarea în continuare a software-ului.
În urma unei evaluări extensive a ofertelor din domeniu, responsabilii IBM din domeniul EMC au ales Omega PLUS ca instrument de dezvoltare pentru a-şi îmbunătăţi proiectarea PCB înainte de a trece la execuţia prototipului. Omega PLUS permite echipelor angrenate în dezvoltarea de noi produse să integreze testarea EMC din primele faze ale procesului de proiectare a plăcilor de circuit imprimat. Acest lucru asigură o calitate mai mare a produselor, reduce numărul testelor de laborator şi a timpului necesar până la lansarea produsului pe piaţă.

Despre Quantic EMC

De mai mult de zece ani, Quantic a furnizat inginerilor uneltele necesare pentru simularea sistemelor electronice în ansamblul lor în vederea verificării integrităţi semnalelor şi a compatibilităţii electromagnetice. Considerat inventatorul programelor de simulare a integrităţii semnalelor, Quantic EMC se distinge prin calitatea, profunzimea şi aria de cuprindere a produselor sale.
Informaţii despre Quantic EMC pot fi găsite la:
www.quantic-emc.com.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu